Реалист Артист

Уметници из 19. века

Pin
Send
Share
Send
SendСписак из 19. века Дефиниција уметника и уметничких покрета Цамилле Цлаудел, Дебусси и Ла Валсе, 1891 Едоуард Манет | Ле дејеунер сур л'Хербе, 1863 | Арт ин Детаил Пеллизза да Волпедо | Италиан Дивисионисм / Нео-импресионизам Виргилио Тојетти | Жанр сликар
Пио Феди | Љубавна прича о Дионори и Ипполиту / Ла сториа д'аморе ди Дионора ед Ипполито Антони Гауди | Симболизам / Арт Ноувеау Арцхитецт Едоуард Цортес | Парис паинтинг
Такође видети:
  • Уметници из 15. века | Ситемап
  • Уметници 15.-16. Века | Ситемап
  • Уметници из 16. века | Ситемап
  • Уметници из 17. века | Ситемап
  • Уметници из 18. века | Ситемап
  • Уметници из 18. и 19. века | Ситемап
  • Уметници из 19. века | Ситемап
  • Уметници 19. и 20. века | Ситемап
  • Уметници 20. века | Ситемап
  • Уметници 21. века | Ситемап

Погледајте видео: Српска уметност 19. века: Епоха романтизма и историзам (Јануар 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send