Реалист Артист

Тонг Цхин Сие 39 振, 1939


Познати сингапурски мултимедијални умјетник и хонорарни предавач у западној умјетности на Академији ликовних умјетности Нанианг, Сингапур, Цхин Сие је дипломирао на Академији ликовних умјетности у Наниангу 1960. године. анд ацрилиц.Фор биографске белешке и друга дела Цхин Сие види Тонг Цхин Сие 39, 1939 | Акварел сликар.