Реалист Артист

Полисх Артистс

Pin
Send
Share
Send
SendСписак пољских уметника по веку и дефиниција уметничких покрета
19. век Арт
 • Писмо Алберта Ајнштајна Марие Цурие, 1911- Нуово !!
 • Болеслав Вон Сзанковски | Портрет / Фигуративни сликар
 • Лионелло Балестриери | Триптих Шопен / Ил триттицо ди Цхопин, 1904
 • Стефан Бакаłовицз | Академски сликар
 • Теодор Акентовицз ~ Академски сликар
 • Владислав Цзацхорски | Академски / Жанрски сликар
 • Војциецх Веисс ~ Експресионист / Колористички сликар
Томек Сетовски🎨 | Сурреалистички сликар
Рафал Олбински, 1945🎨 | Сурреалистички / визионарски сликар Маłгорзата Цходаковска, 1965🎨 | Ватер Статуес
Тамара Де Лемпицка🎨 | Арт Децо портрет сликар Болеслав Вон Сзанковски🎨 | Портрет / Фигуративни сликар

20. век Арт
 • Адам Мартинакис, 1972 | Надреалистички дигитални сликар
 • Адам Стика ~ Под афричким сунцем
 • Писмо Алберта Ајнштајна Марие Цурие, 1911 - Нуово !!
 • Алина Сибера ~ Фигуративни сликар
 • Андрзеј Малиновски, 1947 | Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Анна Ева Миарцзинска, 1961 | Сурреалистички сликар
 • Балтхус | Модерни сликар
 • Барбара Јаскиевицз, 1957 ~ Импрессионист Палетте Книфе паинтер
 • Богдан Пристром | Абстрацт Дигитал Пхотограпхер - Нуово !!
 • Богусłав Јагиеłłо, 1960 | Ле Сфинги ди Познан
 • Болеслав Вон Сзанковски | Портрет / Фигуративни сликар
 • Дамиан Клацзкиевицз | Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Дариусз моејмо, 1966 | Фантаси / Фигуративни сликар
 • Дариусз моејмо, 1966 | Фантазија / Венецијанска слика
 • Елзбиета Брозек, 1979 ~ Тхе Ред хат
 • Емилиа Вилк, 1983. | Фигуративни сликар
 • Ерицх Фриед / Игор Миторај | Нон со цоса сиа л'аморе / Не знам шта је љубав ...
 • Еугениусз |ак | Пост-импресионистички сликар
 • Евелина Ладзинска ~ Сажетак Фигуративни сликар
 • Игор Миторај, 1944 ~ Ла Валле деи Темпли
 • Игор Морски, 1960 ~ Надреалистички сликар
 • Игор Талвински | Винтаге Портраит сликар
 • Јацек Иерка, 1952 ~ Согно Сурреалиста
 • Јацек Иерка, 1952. - надреалистички сликар
 • Јарослав Јасниковски, 1976 | Сурреалистички сликар
 • Јоанна Сиерко-Филиповска, 1960
 • Јоанна Зјавинска ~ Фантаси паинтер
 • Јустина Копаниа | Баллет Данцерс
 • Јустина Копаниа ~ Абстрацт Палетте Книфе паинтер
 • Кацпер Калиновски
 • Карол Бак, 1961 | Фантаси / Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Клаудиусз Абрамски, 1971
 • Крзисзтоф Лудвин, 1962 | Архитектонски акварели сликар
 • Лесзек Сокол
 • Лидиа Виланговска ~ Фигуративни сликар
 • Лионелло Балестриери | Триптих Шопен / Ил триттицо ди Цхопин, 1904
 • Магдалена Сервин, 1983. | Фигуративни сликар
 • Маја Вронска, 1989. | Ватерцолоур Цитисцапес сликар
 • Марек Ланговски ~ Плес светла у Венецији
 • Мариа Груза | Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Мариола Богацки, 1965 | Сурралист паинтер
 • Мариус Забински, 1956 | Кубистички сликар
 • Мариусз Левандовски
 • Марта Дахлиг, 1985. | Надреализам Дигитални сликар
 • Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Фигуративни вајар
 • Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Ватер Статуес
 • Мицхал Лукасиевицз, 1974 | Поп арт сликар - Нуово !!
 • Мицхаł идервидер, 1962
 • Мирослав Сцхеиб, 1963 | Романтични сликар Цитисцапе
 • Моисе Кислинг ~ Сурреалист | Школа у Паризу
 • Назıм Хикмет | Пре него што време истекне, моја ружа Прима цхе бруци Париги…
 • Олга Бознанска | Сликар импресиониста
 • Папа Војтиłа се вратио у Ватикан са Томасз Рутом
 • Рафал Олбински, 1943 | Сурреалистички сликар
 • Рафал Олбински, 1945 | Сурреалист / визионар сликар - Нуово !!
 • Рената Брзозовска, 1977 | Абстрацт паинтер
 • Рената Брзозовска, 1977 | Фламенцо данцерс
 • Рената Домагалска ~ Фламенцо Фире
 • Рената Домагалска ~ Раини стреет
 • Рената Домагалска ~ Ред Дреам
 • Роман Закрзевски | Фигуративни сликар
 • Станислав Вилк | Ландсцапе паинтер
 • Станислав Золадз, 1952 | Акварел сликар
 • Стефан Бакаłовицз | Академски сликар
 • Тадеусз Маковски | Пост-импресионистички / кубистички сликар
 • Тамара Де Лемпицка | Арт Децо паинтер - Нуово !!
 • Тамара Де Лемпицка ~ Тхе Дреам | ВидеоАрт
 • Тамара де Лемпицка'с 120тх Биртхдаи / Огги ил 120 ° цомплеанно - Нуово !!
 • Теодор Акентовицз ~ Академски сликар
 • Томасз Ален Копера, 1976. ~ Магични сликар надреализма
 • Томасз Рут у Ватиканској збирци
 • Томасз Рут, 1961 ~ Фигуративни сликар
 • Томек Сетовски, 1961 | Магицал Реалисм сликар ²
 • Томек Сетовски, 1961 | Сликар чаробног реализма
 • Титус Брзозовски | Сурреалистички сликар
 • Виеслав Сметек, 1955 | Цонцептуал Иллустратор
 • Владислав Цзацхорски | Академски / Жанрски сликар
 • Војциецх Веисс ~ Експресионист / Колористички сликар
 • Војтек Сиудмак, 1942 | Фантастичан сликар хиперреалиста
 • Збигниев Копаниа, 1949 | Мртва природа / сликар пејзажа
 • Здислав Бексински | Утопијски реализам / надреални сликар архитектуре

21. век Арт
 • Адам Мартинакис, 1972 | Надреалистички дигитални сликар
 • Алина Сибера ~ Фигуративни сликар
 • Андрзеј Малиновски, 1947 | Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Анна Ева Миарцзинска, 1961 | Сурреалистички сликар
 • Барбара Јаскиевицз, 1957 ~ Импрессионист Палетте Книфе паинтер
 • Богдан Пристром | Абстрацт Дигитал Пхотограпхер - Нуово !!
 • Богусłав Јагиеłłо, 1960 | Ле Сфинги ди Познан
 • Дамиан Клацзкиевицз | Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Дариусз моејмо, 1966 | Фантаси / Фигуративни сликар
 • Дариусз моејмо, 1966 | Фантазија / Венецијанска слика
 • Елзбиета Брозек, 1979 ~ Тхе Ред хат
 • Емилиа Вилк, 1983. | Фигуративни сликар
 • Ерицх Фриед / Игор Миторај | Нон со цоса сиа л'аморе / Не знам шта је љубав ...
 • Евелина Ладзинска ~ Сажетак Фигуративни сликар
 • Игор Миторај, 1944 ~ Ла Валле деи Темпли
 • Игор Морски, 1960 ~ Надреалистички сликар
 • Јацек Иерка, 1952 ~ Согно Сурреалиста
 • Јацек Иерка, 1952. - надреалистички сликар
 • Јарослав Јасниковски, 1976 | Сурреалистички сликар
 • Јоанна Сиерко-Филиповска, 1960
 • Јоанна Зјавинска ~ Фантаси паинтер
 • Јустина Копаниа | Баллет Данцерс
 • Јустина Копаниа ~ Абстрацт Палетте Книфе паинтер
 • Кацпер Калиновски
 • Карол Бак, 1961 | Фантаси / Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Клаудиусз Абрамски, 1971
 • Крзисзтоф Лудвин, 1962 | Архитектонски акварели сликар
 • Лесзек Сокол
 • Лидиа Виланговска ~ Фигуративни сликар
 • Магдалена Сервин, 1983. | Фигуративни сликар
 • Маја Вронска, 1989. | Ватерцолоур Цитисцапес сликар
 • Марек Ланговски ~ Плес светла у Венецији
 • Мариа Груза | Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Мариола Богацки, 1965 | Сурралист паинтер
 • Мариус Забински, 1956 | Кубистички сликар
 • Мариусз Левандовски
 • Марта Дахлиг, 1985. | Надреализам Дигитални сликар
 • Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Фигуративни вајар
 • Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Ватер Статуес
 • Мицхал Лукасиевицз, 1974 | Поп арт сликар - Нуово !!
 • Мицхаł идервидер, 1962
 • Мирослав Сцхеиб, 1963 | Романтични сликар Цитисцапе
 • Папа Војтиłа се вратио у Ватикан са Томасз Рутом
 • Рафал Олбински, 1943 | Сурреалистички сликар
 • Рафал Олбински, 1945 | Сурреалист / визионар сликар - Нуово !!
 • Рената Брзозовска, 1977 | Абстрацт паинтер
 • Рената Брзозовска, 1977 | Фламенцо данцерс
 • Рената Домагалска ~ Фламенцо Фире
 • Рената Домагалска ~ Раини стреет
 • Рената Домагалска ~ Ред Дреам
 • Станислав Вилк | Ландсцапе паинтер
 • Станислав Золадз, 1952 | Акварел сликар
 • Томасз Ален Копера, 1976. ~ Магични сликар надреализма
 • Томасз Рут у Ватиканској збирци
 • Томасз Рут, 1961 ~ Фигуративни сликар
 • Томек Сетовски, 1961 | Магицал Реалисм сликар ²
 • Томек Сетовски, 1961 | Сликар чаробног реализма
 • Титус Брзозовски | Сурреалистички сликар
 • Виеслав Сметек, 1955 | Цонцептуал Иллустратор
 • Војтек Сиудмак, 1942 | Фантастичан сликар хиперреалиста
 • Збигниев Копаниа, 1949 | Мртва природа / сликар пејзажа
 • Здислав Бексински | Утопијски реализам / надреални сликар архитектуре

Апстрактна уметност
 • Богдан Пристром | Абстрацт Дигитал Пхотограпхер - Нуово !!
 • Евелина Ладзинска ~ Сажетак Фигуративни сликар
 • Јустина Копаниа | Баллет Данцерс
 • Јустина Копаниа ~ Абстрацт Палетте Книфе паинтер
 • Магдалена Сервин, 1983. | Фигуративни сликар
 • Мариус Забински, 1956 | Кубистички сликар
 • Моисе Кислинг ~ Сурреалист | Школа у Паризу
 • Рената Брзозовска, 1977 | Абстрацт паинтер
 • Рената Брзозовска, 1977 | Фламенцо данцерс
 • Станислав Вилк | Ландсцапе паинтер
 • Здислав Бексински | Утопијски реализам / надреални сликар архитектуре

Америцан Артист

Армениан Артист

Арт ин Детаил

Аустриан Артист

Награђивани уметник
 • Писмо Алберта Ајнштајна Марие Цурие, 1911 - Нуово !!
 • Андрзеј Малиновски, 1947 | Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Балтхус | Модерни сликар
 • Игор Миторај, 1944 ~ Ла Валле деи Темпли
 • Игор Талвински | Винтаге Портраит сликар
 • Јарослав Јасниковски, 1976 | Сурреалистички сликар
 • Карол Бак, 1961 | Фантаси / Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Лидиа Виланговска ~ Фигуративни сликар
 • Лионелло Балестриери | Триптих Шопен / Ил триттицо ди Цхопин, 1904
 • Марта Дахлиг, 1985. | Надреализам Дигитални сликар
 • Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Фигуративни вајар
 • Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Ватер Статуес
 • Олга Бознанска | Сликар импресиониста
 • Рафал Олбински, 1943 | Сурреалистички сликар
 • Рафал Олбински, 1945 | Сурреалист / визионар сликар - Нуово !!
 • Станислав Золадз, 1952 | Акварел сликар
 • Стефан Бакаłовицз | Академски сликар
 • Тамара де Лемпицка'с 120тх Биртхдаи / Огги ил 120 ° цомплеанно
 • Теодор Акентовицз ~ Академски сликар
 • Виеслав Сметек, 1955 | Цонцептуал Иллустратор
 • Владислав Цзацхорски | Академски / Жанрски сликар
 • Војциецх Веисс ~ Експресионист / Колористички сликар

Стил барокне ере

Бритисх Артист

Збирка цитата | Поемс | Литературе

Дигитална уметност
 • Адам Мартинакис, 1972 | Надреалистички дигитални сликар
 • Богдан Пристром | Абстрацт Дигитал Пхотограпхер - Нуово !!
 • Марта Дахлиг, 1985. | Надреализам Дигитални сликар

Екпрессионист Артист

Фантаси Арт
 • Дариусз моејмо, 1966 | Фантаси / Фигуративни сликар
 • Дариусз моејмо, 1966 | Фантазија / Венецијанска слика
 • Јоанна Зјавинска ~ Фантаси паинтер
 • Карол Бак, 1961 | Фантаси / Фигуративни сликар - Нуово !!
 • Војтек Сиудмак, 1942 | Фантастичан сликар хиперреалиста
 • Здислав Бексински | Утопијски реализам / надреални сликар архитектуре

Френцх Артист
 • Адам Стика ~ Под афричким сунцем
 • Писмо Алберта Ајнштајна Марие Цурие, 1911 - Нуово !!
 • Балтхус | Модерни сликар
 • Лионелло Балестриери | Триптих Шопен / Ил триттицо ди Цхопин, 1904
 • Моисе Кислинг ~ Сурреалист | Школа у Паризу

Герман Артист
 • Писмо Алберта Ајнштајна Марие Цурие, 1911 - Нуово !!

Импресионистички уметнички покрет

Италиан Артист

Магиц Реалисм Арт

Мордерна уметност

Мусеум Мастерпиецес

Нобелова награда
Писмо Алберта Ајнштајна Марие Цурие, 1911 - Нуово !!
Фотограф
Богдан Пристром | Абстрацт Дигитал Пхотограпхер - Нуово !!
Виеслав Сметек, 1955 | Цонцептуал Иллустратор
Полисх Артист
Адам Мартинакис, 1972 | Надреалистички дигитални сликар
Адам Стика ~ Под афричким сунцем
Писмо Алберта Ајнштајна Марие Цурие, 1911 - Нуово !!
Алина Сибера ~ Фигуративни сликар
Андрзеј Малиновски, 1947 | Фигуративни сликар - Нуово !!
Анна Ева Миарцзинска, 1961 | Сурреалистички сликар
Балтхус | Модерни сликар
Барбара Јаскиевицз, 1957 ~ Импрессионист Палетте Книфе паинтер
Богдан Пристром | Абстрацт Дигитал Пхотограпхер - Нуово !!
Богусłав Јагиеłłо, 1960 | Ле Сфинги ди Познан
Болеслав Вон Сзанковски | Портрет / Фигуративни сликар
Дамиан Клацзкиевицз | Фигуративни сликар - Нуово !!
Дариусз моејмо, 1966 | Фантаси / Фигуративни сликар
Дариусз моејмо, 1966 | Фантазија / Венецијанска слика
Елзбиета Брозек, 1979 ~ Тхе Ред хат
Емилиа Вилк, 1983. | Фигуративни сликар
Ерицх Фриед / Игор Миторај | Нон со цоса сиа л'аморе / Не знам шта је љубав ...
Еугениусз |ак | Пост-импресионистички сликар
Евелина Ладзинска ~ Сажетак Фигуративни сликар
Игор Миторај, 1944 ~ Ла Валле деи Темпли
Игор Морски, 1960 ~ Надреалистички сликар
Игор Талвински | Винтаге Портраит сликар
Јацек Иерка, 1952 ~ Согно Сурреалиста
Јацек Иерка, 1952. - надреалистички сликар
Јарослав Јасниковски, 1976 | Сурреалистички сликар
Јоанна Сиерко-Филиповска, 1960
Јоанна Зјавинска ~ Фантаси паинтер
Јустина Копаниа | Баллет Данцерс
Јустина Копаниа ~ Абстрацт Палетте Книфе паинтер
Кацпер Калиновски
Карол Бак, 1961 | Фантаси / Фигуративни сликар - Нуово !!
Клаудиусз Абрамски, 1971
Крзисзтоф Лудвин, 1962 | Архитектонски акварели сликар
Лесзек Сокол
Лидиа Виланговска ~ Фигуративни сликар
Лионелло Балестриери | Триптих Шопен / Ил триттицо ди Цхопин, 1904
Магдалена Сервин, 1983. | Фигуративни сликар
Маја Вронска, 1989. | Ватерцолоур Цитисцапес сликар
Марек Ланговски ~ Плес светла у Венецији
Мариа Груза | Фигуративни сликар - Нуово !!
Мариола Богацки, 1965 | Сурралист паинтер
Мариус Забински, 1956 | Кубистички сликар
Мариусз Левандовски
Марта Дахлиг, 1985. | Надреализам Дигитални сликар
Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Фигуративни вајар
Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Ватер Статуес
Мицхал Лукасиевицз, 1974 | Поп арт сликар - Нуово !!
Мицхаł идервидер, 1962
Мирослав Сцхеиб, 1963 | Романтични сликар Цитисцапе
Моисе Кислинг ~ Сурреалист | Школа у Паризу
Назıм Хикмет | Пре него што време истекне, моја ружа Прима цхе бруци Париги…
Олга Бознанска | Сликар импресиониста
Папа Војтиłа се вратио у Ватикан са Томасз Рутом
Полисх Артистс | Ситемап
Рафал Олбински, 1943 | Сурреалистички сликар
Рафал Олбински, 1945 | Сурреалист / визионар сликар - Нуово !!
Рената Брзозовска, 1977 | Абстрацт паинтер
Рената Брзозовска, 1977 | Фламенцо данцерс
Рената Домагалска ~ Фламенцо Фире
Рената Домагалска ~ Раини стреет
Рената Домагалска ~ Ред Дреам
Роман Закрзевски | Фигуративни сликар
Станислав Вилк | Ландсцапе паинтер
Станислав Золадз, 1952 | Акварел сликар
Стефан Бакаłовицз | Академски сликар
Тадеусз Маковски | Пост-импресионистички / кубистички сликар
Тамара Де Лемпицка | Арт Децо паинтер - Нуово !!
Тамара Де Лемпицка ~ Тхе Дреам | ВидеоАрт
Тамара де Лемпицка'с 120тх Биртхдаи / Огги ил 120 ° цомплеанно - Нуово !!
Теодор Акентовицз ~ Академски сликар
Томасз Ален Копера, 1976. ~ Магични сликар надреализма
Томасз Рут у Ватиканској збирци
Томасз Рут, 1961 ~ Фигуративни сликар
Томек Сетовски, 1961 | Магицал Реалисм сликар ²
Томек Сетовски, 1961 | Сликар чаробног реализма
Титус Брзозовски | Сурреалистички сликар
Виеслав Сметек, 1955 | Цонцептуал Иллустратор
Владислав Цзацхорски | Академски / Жанрски сликар
Војциецх Веисс ~ Експресионист / Колористички сликар
Војтек Сиудмак, 1942 | Фантастичан сликар хиперреалиста
Збигниев Копаниа, 1949 | Мртва природа / сликар пејзажа
Здислав Бексински | Утопијски реализам / надреални сликар архитектуре
Покрет за импресионизам
Еугениусз |ак | Пост-импресионистички сликар
Тадеусз Маковски | Пост-импресионистички / кубистички сликар
Реалист Артист
Болеслав Вон Сзанковски | Портрет / Фигуративни сликар
Моисе Кислинг ~ Сурреалист | Школа у Паризу
Збигниев Копаниа, 1949 | Мртва природа / сликар пејзажа
Романтиц Арт
Лионелло Балестриери | Триптих Шопен / Ил триттицо ди Цхопин, 1904
Мирослав Сцхеиб, 1963 | Романтични сликар Цитисцапе
Руссиан Артист
Еугениусз |ак | Пост-импресионистички сликар
Стефан Бакаłовицз | Академски сликар
Сцулптор
Ерицх Фриед / Игор Миторај | Нон со цоса сиа л'аморе / Не знам шта је љубав ...
Игор Миторај, 1944 ~ Ла Валле деи Темпли
Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Фигуративни вајар
Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Ватер Статуес
Ситемап
Полисх Артистс | Ситемап
Надреализам Арт Мовемент
Адам Мартинакис, 1972 | Надреалистички дигитални сликар
Анна Ева Миарцзинска, 1961 | Сурреалистички сликар
Балтхус | Модерни сликар
Игор Морски, 1960 ~ Надреалистички сликар
Јацек Иерка, 1952 ~ Согно Сурреалиста
Јацек Иерка, 1952. - надреалистички сликар
Јарослав Јасниковски, 1976 | Сурреалистички сликар
Карол Бак, 1961 | Фантаси / Фигуративни сликар - Нуово !!
Лесзек Сокол
Мариола Богацки, 1965 | Сурралист паинтер
Мариусз Левандовски
Марта Дахлиг, 1985. | Надреализам Дигитални сликар
Моисе Кислинг ~ Сурреалист | Школа у Паризу
Рафал Олбински, 1943 | Сурреалистички сликар
Рафал Олбински, 1945 | Сурреалист / визионар сликар - Нуово !!
Томасз Ален Копера, 1976. ~ Магични сликар надреализма
Томек Сетовски, 1961 | Магицал Реалисм сликар ²
Томек Сетовски, 1961 | Сликар чаробног реализма
Титус Брзозовски | Сурреалистички сликар
Здислав Бексински | Утопијски реализам / надреални сликар архитектуре
Симболисм Арт Мовемент
Виеслав Сметек, 1955 | Цонцептуал Иллустратор
Војциецх Веисс ~ Експресионист / Колористички сликар
Сецесија Арт
Теодор Акентовицз ~ Академски сликар
Туркисх Артист
Назıм Хикмет | Пре него што време истекне, моја ружа Прима цхе бруци Париги…
ВидеоАрт е Мусица
Јустина Копаниа | Баллет Данцерс
Лионелло Балестриери | Триптих Шопен / Ил триттицо ди Цхопин, 1904
Рената Брзозовска, 1977 | Фламенцо данцерс
Тамара Де Лемпицка ~ Тхе Дреам | ВидеоАрт
Висионари Артист
Јарослав Јасниковски, 1976 | Сурреалистички сликар
Карол Бак, 1961 | Фантаси / Фигуративни сликар - Нуово !!
Рафал Олбински, 1943 | Сурреалистички сликар
Рафал Олбински, 1945 | Сурреалист / визионар сликар - Нуово !!
Акварел сликар
Крзисзтоф Лудвин, 1962 | Архитектонски акварели сликар
Маја Вронска, 1989. | Ватерцолоур Цитисцапес сликар
Станислав Золадз, 1952 | Акварел сликар
Титус Брзозовски | Сурреалистички сликар
Вомен Артистс
Писмо Алберта Ајнштајна Марие Цурие, 1911 - Нуово !!
Алина Сибера ~ Фигуративни сликар
Анна Ева Миарцзинска, 1961 | Сурреалистички сликар
Барбара Јаскиевицз, 1957 ~ Импрессионист Палетте Книфе паинтер
Елзбиета Брозек, 1979 ~ Тхе Ред хат
Емилиа Вилк, 1983. | Фигуративни сликар
Евелина Ладзинска ~ Сажетак Фигуративни сликар
Јоанна Сиерко-Филиповска, 1960
Јоанна Зјавинска ~ Фантаси паинтер
Јустина Копаниа | Баллет Данцерс
Јустина Копаниа ~ Абстрацт Палетте Книфе паинтер
Лидиа Виланговска ~ Фигуративни сликар
Магдалена Сервин, 1983. | Фигуративни сликар
Маја Вронска, 1989. | Ватерцолоур Цитисцапес сликар
Мариа Груза | Фигуративни сликар - Нуово !!
Марта Дахлиг, 1985. | Надреализам Дигитални сликар
Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Фигуративни вајар
Маłгорзата Цходаковска, 1965 | Ватер Статуес
Олга Бознанска | Сликар импресиониста
Рената Брзозовска, 1977 | Абстрацт паинтер
Рената Брзозовска, 1977 | Фламенцо данцерс
Рената Домагалска ~ Фламенцо Фире
Рената Домагалска ~ Раини стреет
Рената Домагалска ~ Ред Дреам
Тамара Де Лемпицка | Арт Децо паинтер - Нуово !!
Тамара Де Лемпицка ~ Тхе Дреам | ВидеоАрт
Тамара де Лемпицка'с 120тх Биртхдаи / Огги ил 120 ° цомплеанно Мариа Груза🎨 | Фигуративни сликар Игор Талвински🎨 | Винтаге Портраит сликар Јустина Копаниа🎨 | Баллет Данцерс Виеслав Сметек, 1955🎨 | Цонцептуал Иллустратор

Погледајте видео: 5 POLISH ARTISTS TO KNOW. Music Tag (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send