Сцоттисх Артист

Џек Ветриано, 1951 | Пали анђели

Pin
Send
Share
Send
Send

За биографске белешке -на енглеском и италијанском језику- види:
  • Џек Ветриано, 1951 | Реалист / Фигуративе / Жанр сликар
Друго од Јацка Веттриана:
  • Јацк Веттриано / Леонард Цохен | Замисли ме до краја љубави
  • Јацк Веттриано ~ Љубавници и други странци ВидеоАрт
  • Јацк Веттриано, 1951 ~ Ловерс анд Отхерс Странгерс
  • Џек Ветриано, 1951 | Реалист / Фигуративе / Жанр сликар | Парт. 2
  • Џек Ветриано, 1951 | Лове СториPin
Send
Share
Send
Send